Background Image
0
Klientet

Rendesi deri ne detajin e fundit per detyrat qe na caktojne klientet tane.

0
VITE
NE BIZNES

Puno me ne dhe merr lidershipin!

0
PROJECT FINISHED

Cdo projekt i perfunduar nga ne ka brenda punen e bere me pasion dhe deshire.

Sherbimet tona

What You Get Using Our SEO Company’s Help?

Reklamim (Advertising)

Platformat siç janë Google AdWords, Bing Ads dhe jo vetem janë të rëndësishme për biznesin tuaj. Me ekspertizën tonë të marketingut “Pay-per-click” (PPC), ne mund t’ju ndihmojmë që biznesi juaj të jetë gjithnjë një hap para konkurrencës.Read More »

Grafik dhe Dizajn

Grafika është vizuale, dhe është e lidhur me artin, imagjinatën dhe shprehjen duke përfshirë shumë gjëra. Kreativiteti ne dizenjimet qe ne bejme i ben ato unike dhe te vecanta.Read More »

Marketing Dixhital

Në botën dixihitale në të cilën jetojmë, prania online është domosdoshmëri për çdo biznes. Ne ofrojmë një qasje jo tradicionale ndaj metodave tradicionale të të bërit marketing. Ofrojmë gjithashtu  një qasje të re mbi praktikat në lëmin e marketingut online.Read More »

Video Dizajn

Krijojme video dizajne eksluzive per nevojat tuaja te biznesit apo personale nga me te thjeshtat deri tek ato me te nderlikuarat.Read More »

Web Development

Me një eksperiencë mbi 3 vjecare në ndërtimin e website dhe për të gjithë klientet krijojmë faqe interneti të shumëllojshme dhe te vecanta qe padyshim plotesojne pritshmerite tuaja.Read More »

Social Media

Shërbimet tona për menaxhimin e mediave sociale janë të dizajnuara të rrisin biznesin tuaj në prezencen online. Ne e ndihmojmë biznesin tuaj që të krijoje besim dhe te lidhi marrdhënie të ngushta me klientët potencial.Read More »

Online Support

Angazhoni agjentet tane online per t’iu pergjigjur pyetjeve apo kerkesave te klienteve qe vizitojne webin tuaj. Ne kete menyre ju do rrisni mundesite e bzinesit dhe fitimet tij. Me nje kosto te ulet duke filluar nga $60 ne muaj.Read More »

Shkrime dhe Perkthime

Shkrime dhe perkthime ne gjuhe te ndryshme si Anglisht, Gjermanisht dhe Italisht.Read More »

Mjafton te jete Online dhe ne e zgjidhim!

Cfare do qe te jete mos u shqeteso! Je ne vendin e duhur per te kerkuar nje zgjidhje te shpejt dhe te sakte.

Go Back

Pse Ne?

Ne ofrojmë produkte sinergjike në internet, marketing në media sociale dhe strategji dinamike të SEO.
Seriozitet
Global reach Seriozitet
Best Prices
Cmimet me te mira Cmimet me te mira
Big Experience
Big Experience Eksperienc
Convenience
Seriozitet Merr maksimumin
Team Strength
Team Strength Pune ne Grup

Ne jemi ketu per nevojat tuaja!

A keni kërkesa specifike? Thjesht na dërgoni detaje!